Critical Cheese Feminised - це фемінізовані насіння марихуани, створені шляхом схрещування двох "зіркових" штамів, таких, як Critical + і Cheese. В результаті такого висококласного схрещування вийшов неймовірний гібрид з видатною врожайністю і в рази поліпшеними органолептичними якостями. Сорт зайняв призові місця на фестивалях Secret Cup в 2016 році в Неаполі і Copa Farallones, який проходив у 2017 році в Колумбії.
Зовнішній вигляд і структура штаму
Насіння коноплі Critical Cheese дають рослини, які виглядають просто сяючими: у них сильна посадка, їх структура відкрита і гілляста, ідеально підходить для забезпечення рівномірної циркуляції повітря, а їх листя, як тонкі, так і подовжені, світло-зелені та помаранчеві. Крім того, вони мають неймовірно інтенсивне зростання, а це означає, що в деяких випадках вони можуть досягати висоти 2,5 метра на відкритому повітрі. В кінці цвітіння вони повністю покриваються товстими, важкими і твердими бутонами, перетворюючи рослину в своєрідний спектакль квітів і ароматів.
Основні характеристики
Critical Cheese дає товсті, важкі і липкі бутони з врожайністю до 600 г/м2 в індорі та близько 700-1300 г/рослина у відкритому грунті. Можна сказати, що в цьому випадку кількість і якість йдуть нога в ногу в глибокій гармонії. Сорт добре реагує на всі методи культивування, проте саме в SCROG і SOG він розкриває весь свій потенціал в приміщенні, в теплому, помірному кліматі або в теплицях на відкритому повітрі. Critical Cheese не любить вологий клімат, йому потрібно всього 55-60 днів для цвітіння в приміщенні, в ауті цвітіння проходить в кінці вересня, початку жовтня. В останні тижні цвітіння досвідчені західноєвропейські селекціонери зазвичай використовують фільтри проти запаху для нейтралізації рясного аромату.
Запах, смак і ефект
"Критичний сир" відомий неймовірним вибухом смаків і ароматів, що виникають при наближенні до нього або при його дегустації. У його ДНК закладені особливі гени, які дозволяють кожному доторкнутися до насиченого коктейлю з сиру, лимона і сосни з дуже солодкими нотками в післясмаку. Critical Cheese забезпечує ясний і стимулюючий ефект, який може вводити в майже нестерпний стан ейфорії, що може тривати досить довго. Шоу маст гоу он, як то кажуть.
Характеристики рослини | |
Тип сорту | фотоперіод (не автоквіт) |
Стать | 100% жіноча |
Висота рослини | 2.5 м. |
Фенотип | переважання індики |
Вміст ТГК (THC) | високий |
Вміст КБД (CBD) | низький |
Цвітіння | 55-60 днів |
Життєвий цикл | до кінця вересня/початку жовтня |
Врожай в індорі | 600 г/м2 |
Врожай в аутдорі | 700-1300 г з рослини |
Теги: Ранні фотоперіоди, Фотоперіодна Індика, Високі фотоперіоди, Потужні фотоперіодні сорти, Високі врожайні, Фотоперіоди для новачків, Урожайна Індика, Потужні врожайні сорти, Урожайні для відкритого ґрунту, Потужні для відкритого ґрунту, Потужні фемінізовані